FAQ om henvisningsprogram

Hvem kan deltage i henvisningsordningen?

Alle Uber for Business-kunder i USA, der opfylder kvalifikationskravene, kan deltage i henvisningsordningen. Når du anbefaler Uber for Business til dine venner og kolleger, kan du tjene op til 500 USD, som du kan bruge til personlige ture, måltidsbestillinger og leveringer med Uber og Uber Eats.

De personer, du henviser, og som opfylder kvalifikationskravene, kan også optjene belønninger, når deres organisation opretter en Uber for Business-konto og bruger 100 USD inden for de første 60 dage.

Hvad er kvalifikationskravene?

Den person, der henviser, skal være en del af en Uber for Business-organisation i USA og indsende henvisningen inden tilbudsfristen.

Den person, der bliver henvist, skal bruge det henvisningslink, som Uber har sendt, for at oprette en ny Uber for Business-konto i USA og bruge mindst 100 USD på sin konto inden for 60 dage efter oprettelsen.

Hvordan indsender jeg en henvisning?

Sådan indsender du en henvisning:

1. Log på dit Uber for Business-kontrolpanel.
  2. Vælg din kontoprofil i menuen. Du kan se en knap til at deltage i henvisningsordningen. Henvisningsformularen giver dig mulighed for at indtaste kontaktoplysningerne for den ven eller organisation, du henviser til Uber for Business.
  3. Udfyld henvisningsformularen, så sender vi et tilmeldingslink og instruktioner til den kontakt-e-mail, du har angivet.

Hvem kan jeg henvise til henvisningsordningen?

Du kan henvise alle, så længe de opretter en Uber for Business-konto i USA. Henvisningsbelønninger uddeles i USD.

Hvor meget kan jeg tjene?

Du kan tjene en kupon på 50 USD for op til 10 henvisninger i en periode på tre måneder. Det er i alt op til 500 USD i Uber-kredit, som du kan bruge til personlige ture og leveringer.

Hvornår og hvordan modtager jeg mine belønninger?

Du er kvalificeret til belønninger, når en organisation opretter en ny Uber for Business-konto ved hjælp af det henvisningslink, du har angivet, og hvis organisationen opfylder kvalifikationskravene.

Du og den kontakt, du har henvist, modtager derefter en Uber-kupon på 50 USD via e-mail, som kan bruges til personlige ture eller leveringer i Uber- eller Uber Eats-appen inden udgangen af den følgende måned.

Når du har modtaget din kupon, kan du indløse den ved at følge disse trin:

1. Log på Uber-appen, eller opret en konto på uber.com.
  2. Klik på linket i din e-mail for at indløse kuponen.
  3. Kuponen føjes automatisk til din konto og gælder på din næste berettigede tur eller bestilling.

Har du nogen spørgsmål? Få mere at vide om erhvervskuponer.

Kan jeg spore status for mine henvisninger?

I øjeblikket er det ikke muligt at spore henvisninger. Men vi giver dig besked via din e-mail til din Uber for Business-konto, når en henvisning er kvalificeret til belønninger. Du kan altid kontakte business-support@uber.com, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Kan jeg henvise kunder i et hvilket som helst land?

Kun organisationer i USA kan deltage i denne ordning på nuværende tidspunkt.

Jeg eller den person, jeg henviste, modtog ikke henvisningsbelønningen. Hvad skal jeg gøre?

Du er kvalificeret til en belønning, når en organisation, du henviser, opfylder kvalifikationskravene.

Belønninger fordeles via e-mail den følgende måned, efter du er blevet kvalificeret. Hvis du ikke kan finde din belønningsmeddelelse i indbakken til den e-mailadresse, du har registreret til Uber for Business, skal du kontakte business-support@uber.com.

Den person, jeg henviste, tilmeldte sig ikke ved hjælp af den e-mailinvitation, der blev sendt til vedkommende. Hvordan modtager jeg henvisningskredit?

Så længe, den person, du henviser, tilmelder sig en konto med linket i e-mailinvitationen, kan du optjene en belønning. Vedkommende behøver ikke bruge den e-mailadresse, som invitationen blev sendt til for at tilmelde sig Uber for Business.

Hvis den person, du henviste, modtager henvisninger fra flere afsendere, optjener kun den første afsender en belønning.

En anden person end den person, jeg henviste, oprettede en Uber for Business-konto. Modtager vi begge stadig en belønning?

Hvis den person, du henviser, videresender e-mailen til en anden for at gennemføre tilmeldingsprocessen, er du stadig kvalificeret til at modtage en belønning, hvis vedkommende er en del af den samme organisation i USA og bruger henvisningslinket i e-mailinvitationen. Kun den kontakt, du har angivet, modtager henvisningsbelønningen, og ikke den person, som linket er blevet videresendt til.

Kan jeg modtage belønninger for tidligere kunder, jeg har henvist, før henvisningsordningen startede?

Nej. Henvisningsordningen sporer henvisninger, der er nye Uber for Business-kunder. Vi kan ikke tilbyde belønninger til kunder, der har tilmeldt sig, før ordningen blev lanceret.