Jeg vil give feedback vedrørende en passager

Det forventes, at passagerer og chauffører altid er høflige over for hinanden, som angivet i vores Retningslinjer for fællesskabet.

Vi ved, at man nogle gange kan komme ud for en ubehagelig oplevelse med en passager, og vores vurderingssystem er beregnet til at sørge for, at det er behageligt og trygt for alle at bruge Uber.

Når du vurderer dine ture, skal du indtaste en vurdering, der afspejler din turoplevelse med passageren. Bemærk, at vi ikke ændrer passagervurderinger, når de først er blevet indtastet i Uber-appen.

Vi er også bevidste om, at der kan forekomme turoplevelser med passagerer, hvor du muligvis ønsker at give yderligere feedback. Se følgende links for at få flere oplysninger om indberetning af problemer med skænderier, annulleringsgebyrer og rengøringsgebyrer.

Hvis passageren kom med diskriminerende bemærkninger til dig, kan du bruge linket nedenfor til at indberette det som et sikkerhedsproblem. Vi tager indberetninger om diskrimination meget alvorligt.

Hvis du vil indberette, at din passager var uhøflig, eller hvis du har positiv feedback om din passager, kan du hjælpe os med at forstå, hvad der skete på turen, ved at vælge en af nedenstående valgmuligheder. Vi kontakter dig, når vi har gennemgået din bekymring.