Tilmeld dig som UberBLACK-/XXL-partner

Kravene til at blive UberBLACK-partner i Oslo kan du finde nedenfor.

– Licens til limousinekørsel, der er registreret i en virksomhed (ENK/AS). Læs mere på oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/transportloyver/selskapsvognloyve/.
– Transportforsikring, der dækker både passagerer og chauffører.
– Luksusbil med licens til limousinekørsel, der er registreret i virksomheden

Krav til at blive UberXXL-partner:
– Minibus med 16 sæder (send os foto og oplysninger)
– Licens til turistbuskørsel. Læs mere på www.vegvesen.no/Kjoretoy/Yrkestransport/Tillatelser/
– Transportforsikring, der dækker både passagerer og chauffører.

Du kan også tilmelde dig på partners.uber.com

Kravene til at blive UberBLACK-partner i Oslo kan du finde nedenfor.

Krav til at blive UberXXL-partner: – Minibus med 16 sæder (send os foto og oplysninger) – Licens til turistbuskørsel. Læs mere på [www.vegvesen.no/Kjoretoy/Yrkestransport/Tillatelser/]. – Transportforsikring, der dækker både passagerer og chauffører.

Du kan også tilmelde dig på [partners.uber.com]

Der sendes en automatisk besked hertil for at bekræfte, at det virkelig er dig. Åbn den, og vælg "Bekræft e-mailadresse" for at få kontakt til en medarbejder fra vores team. Skriver fra