Indsend en forespørgsel om beskyttelse af personlige oplysninger uden en Uber-konto

Denne formular er til personer, der ikke har en Uber-konto, eller som har haft en Uber-konto tidligere. Du kan bruge denne formular til at indsende anmodninger vedrørende dine personlige data og til at kontakte Ubers databeskyttelsesrådgiver.

Hvis du har en nuværende Uber-konto, skal du indsende din anmodning her.

Hvis du har problemer med at logge på din nuværende Uber-konto, kan du få hjælp via nedenstående links:

Jeg kan ikke logge på min konto (for passagerer)

Jeg kan ikke logge på min konto (for chauffører)

Jeg var: (Påkrævet)

• Why are you contacting Uber? (Required)

• Der sendes en automatisk besked hertil for at bekræfte, at det virkelig er dig. Åbn den, og vælg "Bekræft e-mailadresse" for at få kontakt til en medarbejder fra vores team. Skriver fra