Slet min Uber-konto

Du kan slette din konto i appen eller på nettet.

Når du begynder, beder vi dig om at bekræfte din identitet ved hjælp af en midlertidig bekræftelseskode. Dette kræver muligvis, at du har tilknyttet et telefonnummer til din konto, så besøg vores Jeg kan ikke opdatere mit telefonnummer eller min mailadresse hjælpesiden, hvis du ikke kan tilføje et telefonnummer i dine kontoindstillinger.

Hvis du har en Uber Eats- eller Driver-konto, der bruger de samme kontooplysninger, slettes den også, når din anmodning er gennemført.

Slet din konto ved hjælp af appen

1. Gå til Konto, så Indstillinger
  2. Vælg Beskyttelse af personlige oplysninger
  3. Rul ned, og tryk på Sletning af konto
  4. Følg de resterende trin i appen for at gennemføre processen

Slet din konto via internettet

Besøg myprivacy.uber.com og log på. Du bliver vejledt til at slette din konto ved at følge trinnene.

Bemærkninger om sletning af din konto

Når du har gennemført en af ovenstående processer, deaktiveres din konto med det samme og slettes derefter permanent efter 30 dage. Kreditter, kampagner eller belønninger, du ikke har brugt, fjernes. Hvis du logger på din konto igen i løbet af denne periode, bliver din konto gendannet.

I overensstemmelse med vores meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger kan vi opbevare visse oplysninger om dig i henhold til lovgivningen eller til legitime forretningsformål, i det omfang loven tillader det.

Hvis du har problemer med at slette din konto, skal du kontakte os via vores Jeg har brug for hjælp til at slette min Uber-konto hjælpesiden.