Jeg har brug for hjælp med en kupon

Hvis du har problemer med at anvende en kupon fra en virksomhed på din tur, skal du dobbelttjekke, at du har gjort følgende:

• Indløste kuponen. Åbn linket i den e-mail, du har modtaget, for at indløse din kupon og føje den til din konto.
  • Anmodede om en kvalificerende tur. Tjek oplysningerne om kuponen via det oprindelige "Acceptér kupon"-link.
  • Brugte din personlige turprofil. Medmindre du har tilmeldt dig din erhvervskonto, og din virksomhed har sendt dig en kupon (kontakt din administrator for flere oplysninger), fungerer kuponer ikke på en erhvervsprofil.
  • Sørg for at have den nyeste version af appen. Opdater din app, eller afinstaller og geninstaller den fra App Store eller Google Play Butik. Hvis din app er opdateret, skal du prøve at gennemtvinge en lukning af appen og genstarte den.
  • Føjede en personlig betalingsmetode til din konto. En personlig betalingsmetode er påkrævet, også selvom din kupon dækker hele beløbet for din tur/bestilling. Føj en til din konto, før du anmoder om en tur eller afgiver din bestilling.

Har du brug for mere hjælp?