Hjælp til at genaktivere profil

Hvis det er mere end 30 dage siden, du slettede din konto, slettes den permanent, og ubrugte kreditter, kampagner eller belønninger fjernes. Du skal oprette en ny konto for at kunne bruge Ubers tjenester.

Hvis det er under 30 dage siden, du slettede din konto, og du har ændret mening, kan du gendanne den ved at logge på Uber.com.

Hvis du anmoder om at genaktivere en eksisterende konto, kan vi hjælpe. Vi skal bruge et skærmbillede af det telefonnummer, du gerne vil bruge, som fremgår af din telefons enhedsindstillinger, sammen med dit navn og din e-mailadresse. Disse oplysninger er påkrævet, så vi kan beskytte din konto.

🇺🇸
open
+1
Der sendes en automatisk besked hertil for at bekræfte, at det virkelig er dig. Åbn den, og vælg "Bekræft e-mailadresse" for at få kontakt til en medarbejder fra vores team. Skriver fra