Slet min Uber-konto

Du kan slette din konto i Uber-appen eller på nettet.

Bemærk: Hvis du har en Uber Eats-konto eller Driver-konto med de samme kontooplysninger, slettes den også, når din anmodning gennemføres.

Inden du kan slette din konto, beder Uber dig om at bekræfte din identitet ved hjælp af en midlertidig bekræftelseskode. Det kræver muligvis, at du har et telefonnummer knyttet til din konto. Hvis du ikke kan tilføje et telefonnummer under dine kontoindstillinger, skal du kontakte os via nedenstående link:

Slet din konto fra appen

1. Gå til Konto og derefter til Indstillinger
  2. Vælg Beskyttelse af personlige oplysninger og derefter Center for beskyttelse af personlige oplysninger
  3. Rul ned, og tryk på Sletning af konto
  4. Følg de resterende trin i appen for at gennemføre processen

Slet din konto på nettet

Åbn linket nedenfor, og log på. Du bliver vejledt til at slette din konto ved at følge trinnene.

Når du har gennemført en af ovenstående processer, går din konto offline med det samme og bliver derefter slettet permanent efter 30 dage. Kreditter, kampagner eller belønninger, du ikke har brugt, fjernes. Hvis du logger på din konto igen i løbet af denne periode, bliver din konto gendannet.

I overensstemmelse med vores meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger skal du være opmærksom på, at vi muligvis opbevarer visse oplysninger om dig i henhold til lovgivningen eller til legitime erhvervsformål i det omfang, loven tillader det.

Hvis du har problemer med at slette din konto, kan du kontakte os via nedenstående link: