Sådan afgiver du en bestilling med Uber Eats

Der er to måder at bestille på med Uber Eats:

• I appen: Download appen for at komme i gang
  • I din webbrowser: Gå til ubereats.com for at komme i gang

Sådan afgiver du en bestilling:

1. Log på (eller opret en konto), og angiv din leveringsadresse.
  2. Vælg den restaurant, du vil bestille fra.
  3. Vælg dine varer, og tryk på "Føj til indkøbsvogn".
  4. For at afgive din bestilling skal du vælge "Vis indkøbsvogn" eller "Gå til betaling".
  5. Gennemse din bestilling, og tryk på "Bestil".
  6. Følg din bestillings status.

Hvis du bruger appen, skal du sørge for, at du har slået lyden til, så du kan høre, når bestillingen ankommer.

To place a group order where everyone can add their own items, visit the articles below: