Postmates FAQ

Hvad sker der og hvorfor?

Hvorfor opdateres Postmates-oplevelsen?

Nu hvor Postmates og Uber Eats er gået sammen, opdaterer vi Postmates-oplevelsen for at kunne tilbyde dig flere restauranter, hurtigere betjening og smartere anbefalinger.

Hvad er anderledes ved Postmates-oplevelsen?

Vi beholder alt, hvad du elsker ved Postmates, men med et nyt udseende og en ny oplevelse. Og du får adgang til et større udvalg af restauranter, madvarebutikker og meget mere.

Hvornår træder disse ændringer i kraft?

Vi vil gradvist lancere de nye opdateringer til Postmates-oplevelsen i løbet af de næste par måneder.

Jeg har ikke en Uber Eats-konto. Hvorfor tror I, jeg har det?

Hvis dine kontooplysninger er knyttet til en Uber Eats-konto, men du ikke har en, skal du kontakte Uber Eats' supportteam for at få mere at vide.

Generelle kontooplysninger

Hvorfor skal jeg logge ind på Postmates med min Uber-konto?

Postmates og Uber Eats er gået sammen for at kunne tilbyde dig flere restauranter, hurtigere service og bedre anbefalinger. Forbind dine Postmates- og Uber-konti via din Postmates-app, så du kan benytte dig af denne fælles oplevelse.

Hvad hvis jeg ikke ønsker en Uber Eats- eller Postmates-konto?

Brugere modtager meddelelser fra Uber, der beder dem om at forbinde deres konti. Du kan vælge ikke at forbinde din konto, men så vil du ikke kunne bruge Postmates. Som bruger vil du få meddelelser, der beskriver, hvad du kan forvente, og hvordan du fravælger at forbinde konti.

Jeg får en fejlmeddelelse: "Din PM-konto er blevet knyttet til Uber. For at fortsætte ..." Hvad betyder det?

iOS: Opdater din app i App Store.

Android: Opdater din app i Google Play Butik.

Vil alle de tilgængelige restauranter på Postmates være tilgængelige på Uber Eats?

Ja, de butikker, der tidligere var tilgængelige for dig, vil også være tilgængelige for dig fremover på Postmates.

Mange Postmates-butikker flytter også over til Uber Eats. Tjek Uber Eats-appen for at se, hvilke butikker der er tilgængelige på nuværende tidspunkt. Der kommer hele tiden nye butikker.

Hvis jeg er blokeret på den ene konto, betyder det så, at jeg også er blokeret på den anden?

Blokerede konti evalueres i hvert enkelt tilfælde – og det medfører ikke altid, at en bruger bandlyses på begge platforme.

I visse tilfælde kan din kontoadgang blive begrænset på begge platforme. Men dette er ikke altid tilfældet – og derfor anbefaler vi altid, at du prøver at logge ind på kontoen for at se, om du har adgang.

Hvordan logger jeg ind på min eksisterende Postmates-konto?

Hvis du vil logge ind på din Postmates-konto, skal du indtaste det telefonnummer, du brugte til at tilmelde dig, i appen eller på hjemmesiden. Du bliver først bedt om at knytte din konto til en eksisterende Uber-konto, eller du får at vide, hvad du skal gøre for at oprette en ny Uber-konto.

Efter tilknytningen kan du fortsat bruge dit Postmates-telefonnummer til at logge på.

Jeg har fået nyt nummer. Kan jeg opdatere det på Postmates? Hvis jeg ikke kan, hvilket telefonnummer skal jeg så bruge til at logge ind på min Postmates-konto?

Du kan ikke ændre dit telefonnummer på Postmates, når du har forbundet din Postmates-konto til din Uber-konto. Du skal fortsætte med at bruge dit gamle Postmates-telefonnummer til at logge på din konto.

Alternativt kan du bruge din e-mailadresse til at logge på din konto ved at klikke på linket Kan ikke logge ind på loginsiden.

Tilknytning af konti

Jeg har en Uber Eats-konto. Hvorfor kan jeg ikke tilknytte den?

Der kan være et problem med dine Uber Eats-loginoplysninger, f.eks. en forkert adgangskode. Kontakt Uber Eats' supportteam for at få hjælp til at logge ind.

Vil alle mine betalingsdata, saldoer, kreditter, gavekort, kontanter osv. blive overført til Uber Eats, når jeg tilknytter min konto?

Ja, når du tilknytter dine konti, overføres dine betalingsmetoder og eventuelle gavekort eller Postmates-kontanter. Din eksisterende Postmates Cash-beholdning vil være tilgængelig i Uber-appen som Uber Cash.

Jeg vil gerne forbinde mine konti, men det kan jeg ikke. Hvorfor?

Vi lader fortsat flere og flere Postmates-kunder tilknytte deres Postmates-konti til deres Uber Eats-konti på daglig basis. Hold øje med din e-mail og Postmates-appen for at få flere oplysninger.

Kan jeg knytte min Postmates-app til min Uber-app, eller skal jeg bruge to apps?

Vi ændrer ikke restauranttilbuddene i Postmates-appen. Du kan fortsat bruge Postmates-appen med små ændringer.

Alle restauranter på Postmates er tilgængelige på Uber Eats.

Kan jeg få adgang til min Postmates-konto, når jeg har knyttet den til min Uber-konto?

Når du har forbundet dine Postmates- og Uber-konti, er mange af dine data fortsat tilgængelige i Postmates-appen. Du kan for eksempel stadig gennemgå tidligere bestillinger og har ofte adgang til de betalingsdata, du tidligere har indtastet.

Beskyttelse af personlige oplysninger og data

Hvordan bruger Uber Eats mine Postmates-data?

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan Uber bruger dine data, på siden Oversigt over beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvorfor deles mine data med Uber? Er mine oplysninger i sikre hænder?

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan Uber bruger dine data, på siden Oversigt over beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvor kan jeg indsende anmodninger til Uber Eats vedrørende mine personlige oplysninger?

Se Indsend en forespørgsel om beskyttelse af personlige oplysninger.

Kampagner, kreditter, tegnebog og refusioner

Betyder det, at jeg kan anvende kampagner, kontanter, kreditter osv. på begge apps?

Kampagner er begrænset til enten Postmates eller Uber Eats, afhængigt af hvor kampagnen gælder. Du modtager meddelelser, der gør det klart, om en kampagne er gyldig på Uber Eats eller Postmates.

Kontanter og kreditter kan bruges til bestillinger på Postmates eller Uber Eats. Du kan se din tilgængelige saldo i din Uber Eats-tegnebog eller i Postmates-tegnebogen.

Postmates-gavekort overføres til Uber Eats. Du kan bruge dette gavekort på bestillinger, der foretages på enten Uber Eats eller Postmates.

Hvorfor kan jeg ikke modtage en refusion for min bestilling?

Sådan anmoder du om en refusion for en Postmates-bestilling, som du har foretaget, inden du knyttede din Postmates-konto til Uber:

1. Gå til fanen "Bestillinger", og vælg den relevante bestilling
  2. Klik på "Hjælp", og følg anvisningerne i appen.

Hvis du oprindeligt har afgivet denne bestilling med Postmates Cash, bliver du refunderet i form af Uber Cash. For alle andre betalingsmetoder går din refusion til den betalingsmetode, du oprindeligt brugte til transaktionen.

Vores politikker er blevet ændret for nylig. Vi beklager ulejligheden. Du kan anmode om en refusion for en bestilling op til 48 timer efter, du afgav den. Efter 48 timer kan du ikke længere få en refusion.

Hvorfor kan jeg se ekstra kort på min konto?

Hvis du havde en Uber-konto, inden du knyttede din Postmates-konto til Uber, kan du se alle de betalingsmetoder, som du tidligere havde på tværs af Uber og Postmates. Hvis du ikke længere ønsker at bruge en betalingsmetode til Uber eller Postmates:

1. Gå til "Tegnebog".
  2. Tryk på betalingsmetoden.
  3. Vælg "Fjern betalingsmetode".

Hvorfor kan jeg ikke genkende en betalingsmetode i min Uber Tegnebog?

Sådan gennemgår du oplysningerne om dine betalingsmetoder:

1. Gå til "Tegnebog".
  2. Sådan vælger du en betalingsmetode.

Hvis du ikke længere ønsker at bruge en betalingsmetode til Uber eller Postmates:

1. Gå til "Tegnebog".
  2. Tryk på betalingsmetoden
  3. Vælg "Fjern betalingsmetode".

Hvorfor ser mine månedlige/årlige besparelser anderledes ud, i forhold til hvad jeg så i den gamle Postmates-app?

I den nye app vil vi kun spore besparelser for den forløbne medlemscyklus. Hvis din månedlige kupon for eksempel fornyes den 1. januar, og du tjekker om morgenen den 1. januar, vil du ikke se nogen besparelser. Det betyder ikke, at du ikke har sparet på bestillinger i den foregående måned. I en overgangsperiode kan vi ikke fremvise årlige besparelser.

Hvordan fjerner jeg en betalingsmetode fra min Uber Tegnebog?

Du kan gennemse oplysningerne om dine betalingsmetoder ved at gå til "Tegnebog" og vælge en betalingsmetode. Hvis du ikke længere ønsker at bruge en betalingsmetode til Uber eller Postmates:

1. Gå til "Tegnebog".
  2. Tryk på betalingsmetoden
  3. Vælg "Fjern betalingsmetode".

Hvad sker der med min Postmates Cash-saldo?

Postmates Cash er tilgængelig i Uber Tegnebog som Uber Cash, og din eksisterende saldo er blevet konverteret til Uber Cash.

Sådan ser du denne saldo og dine seneste Uber Cash-transaktioner:

1. Gå til fanen "Tegnebog" i appmenuen.
  2. Tryk på Uber Cash-kortet.

Du kan også komme til Tegnebog ved at gå til wallet.uber.com i din browser.

Jeg kan ikke se min Postmates Cash- eller gavekortsaldo i min Uber Tegnebog. Hvad skal jeg gøre?

1. Kontroller, om saldoen blev brugt til en nylig bestilling.
  2. Gå til "Tegnebog" i appmenuen, og tryk på Uber Cash-kortet (dette giver dig en oversigt over dine seneste Uber Cash-transaktioner).
  3. Kontroller, om saldoen blev brugt til en nylig bestilling.

Hvis saldoen ikke blev brugt til en nylig bestilling, skal du kontakte Uber Eats' kundesupport.

Hvor indløser jeg mit Postmates-gavekort?

Hvis du har et ubrugt Postmates-gavekort, får du en ny gavekortkode (via e-mail) på det samme beløb, som kan indløses direkte på Uber. Din gamle Postmates-gavekortkode bliver deaktiveret.

Postmates Unlimited

Hvad sker der med mit Postmates Unlimited-abonnement?

Hvis du allerede abonnerer, fortsætter dit Postmates Unlimited-abonnement stort set uændret. Du får nu en garanteret rabat på 5 % på hver bestilling.

Jeg har både Postmates Unlimited og Eats/Uber Eats-kupon. Bliver de slået sammen?

Hvis du har både Unlimited og Uber Eats-kupon, annullerer vi din Uber Eats-kupon og beholder dit Unlimited-medlemskab. Dette gælder i alle tilfælde undtagen for Amex-kortindehavere, der får gratis Uber Eats-kupon. Vi opsiger Unlimited-abonnementet for dem.

Mit Postmates Unlimited-abonnement blev ikke overført, eller mit Unlimited-abonnement ser ud til at udløbe tidligere end forventet. Hvorfor?

Det er muligt, at din betalingsbekræftelse er udløbet/udløber ved slutningen af cyklussen. Bekræft betalingen i den nye app for at blive ved med at nyde godt af dine fordele med Unlimited.

Jeg er ny abonnent, eller mit Unlimited-abonnement er udløbet, og de nye fordele ser anderledes ud end dem, jeg havde før. Hvorfor?

Vi indfrier de eksisterende Postmates-fordele for eksisterende abonnenter. Nye abonnenter får opdateret deres fordele.

Vil jeg, som eksisterende Postmates Unlimited-medlem, fortsat få de samme fordele?

Vi indfrier de eksisterende Postmates-fordele for eksisterende abonnenter. Nye abonnenter får opdateret deres fordele.

Gælder mine fordele nu, hvis jeg er Postmates Unlimited-medlem, når jeg bestiller fra både Postmates og Uber Eats?

Ja, dine fordele gælder på begge tjenester.