Jeg kan ikke opdatere mit telefonnummer eller min e-mailadresse

Når du forsøger at opdatere dit telefonnummer i Uber- eller Uber Eats-appen, bør du modtage en bekræftelseskode via sms. Indtast denne kode i appen for at bekræfte ændringen.

Bemærk: Der kan opstå problemer med at opdatere dit telefonnummer eller din e-mail, hvis du har mere end én konto. Vi anbefaler, at brugere kun har én Uber-konto til både ture og Uber Eats.

Læs følgende artikel til at få oplysninger om opdatering af dit telefonnummer, din e-mail og andre personlige oplysninger:

Hvis du fik en fejlmeddelelse, da du forsøgte at opdatere din konto, kan du dele yderligere oplysninger med os i felterne nedenfor. Disse oplysninger er nødvendige for at beskytte din konto.