Yhdistäminen kulujenhallintajärjestelmääsi

Kun luot yritystilin Uber-sovelluksessa, sinua kehotetaan yhdistämään se kulujenhallintajärjestelmäsi.

Näin luot Uber-sovelluksessa yritystilin:

1. Napauta valikkokuvaketta vasemmassa yläkulmassa.
  2. Valitse Lompakko ja Lisää yritysprofiili.
  3. Napauta Aloita ja syötä työsähköpostiosoitteesi. Syöttämäsi sähköpostiosoitteen on vastattava kulujenhallintajärjestelmäsi sähköpostiosoitetta.
  4. Lisää maksutietosi ja raportoi taajuusasetukset noudattamalla ohjeita.
  5. Valitse kulujenhallinnan palveluntarjoaja luettelosta ja napauta Valmis.

Matkan kuitit ladataan automaattisesti kulujenhallintajärjestelmään jokaisen kyydin jälkeen.

Jos haluat yhdistää yrityksesi kulujenhallintajärjestelmän yritystilin luomisen jälkeen, sinun on yhdistettävä se kulujenhallintatilisi ohjauspaneelista.

Jos sinulla on ongelmia yhdistää kulujenhallintatili Uber for Businessiin, ota yhteyttä kulujenhallintayhtiöösi.