When you deactivate your account:
You’ll be prompted to pay any outstanding bills. Once you successfully submit all final payments, your account will be deactivated.
You may want to delete all employees from the dashboard before deactivating your account.
Tämä sivusto käyttää kolmannen osapuolen evästeitä kohdennettujen mainosten näyttämiseen sinulle ja mukauttamisen tarjoamiseen muistamalla sijaintisi. Voit poistaa nämä evästeet käytöstä klikkaamalla alla olevaa Poista käytöstä ‐painiketta. Jos sinulla on Uber-tili, voit kieltää tietojesi ”myynnin” tai ”jakamisen” täällä.