Kutsuohjelman UKK

Kuka voi osallistua suositusohjelmaan?

Kaikki Yhdysvalloissa olevat Uber for Business ‑asiakkaat, jotka täyttävät kelpoisuusvaatimukset, voivat osallistua suositusohjelmaan. Suosittelemalla Uber for Businessia ystävillesi ja kollegoillesi voit ansaita jopa 500 USD käytettäväksi henkilökohtaisiin kyyteihin, ateriatilauksiin ja toimituksiin Uberin ja Uber Eatsin kautta.

Kelpoisuusvaatimukset täyttävät henkilöt, joita suosittelit, voivat myös ansaita palkintoja, kun heidän organisaationsa luo Uber for Business ‑tilin ja käyttää 100 USD ensimmäisen 60 päivän aikana.

Mitkä ovat kelpoisuusvaatimukset?

Suosittelijan on kuuluttava Uber for Business ‑organisaatioon Yhdysvalloissa ja lähetettävä suositus ennen tarjouksen määräaikaa.

Suositeltavan on luotava uusi Yhdysvalloissa toimiva U4B-tili Uberin lähettämän suosituslinkin kautta ja käytettävä tilillään vähintään 100 USD 60 päivän kuluessa tilin luomisesta.

Miten lähetän suosituksen?

Lähetä suositus näin:

1. Kirjaudu Uber for Business ‑ohjauspaneeliin.
  2. Valitse valikosta tilin profiili. Näet painikkeen, jota painamalla voit osallistua suositusohjelmaan. Suosituslomakkeella voit antaa sen ystävän tai organisaation yhteystiedot, jolle suosittelet Uber for Businessia.
  3. Täytä suosituslomake, niin lähetämme liittymislinkin ja ohjeet antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Keille voin suositella ohjelmaa?

Voit suositella kaikkia, kunhan he luovat Yhdysvalloissa toimivan U4B-tilin. Suosituspalkkiot jaetaan Yhdysvaltain dollareina.

Kuinka paljon voin ansaita?

Voit ansaita 50 USD:n etusetelin enintään kymmenestä suosituksesta kolmen kuukauden aikana, eli yhteensä enintään 500 USD Uber-krediitteinä, joita voit käyttää henkilökohtaisiin kyyteihin ja toimituksiin.

Milloin ja miten saan palkintoni?

Olet oikeutettu palkintoon, kun kelpoisuusvaatimukset täyttävä organisaatio luo uuden Uber for Business ‑tilin antamasi suosituslinkin kautta.

Sinä ja suosittelemasi yhteyshenkilö saatte sitten sähköpostitse 50 USD:n Uber-etusetelin, jonka voi käyttää henkilökohtaisten kyytien tai toimitusten maksamiseen Uber- tai Uber Eats ‑sovelluksissa seuraavan kuukauden loppuun mennessä.

Kun olet saanut etusetelin, voit lunastaa sen näiden ohjeiden mukaisesti:

1. Kirjaudu sisään Uber-sovellukseen tai luo tili osoitteessauber.com.
  2. Lunasta etuseteli klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä.
  3. Etuseteli lisätään automaattisesti tilillesi ja käytetään seuraavaan sopivaan matkaan tai tilaukseen.

Onko sinulla kysyttävää? Lue lisää yritysetuseteleistä.

Voinko seurata suositusteni tilaa?

Emme tällä hetkellä tarjoa suositusten seurantaa. Ilmoitamme kuitenkin sinulle Uber for Business ‑tilisi sähköpostiosoitteen kautta, kun suositus on oikeutettu palkintoihin. Voit aina ottaa yhteyttä sähköpostiosoitteeseen business-support@uber.com, jos tarvitset lisää apua.

Voinko suositella asiakkaita missä tahansa maassa?

Vain Yhdysvalloissa olevat organisaatiot voivat tällä hetkellä osallistua ohjelmaan.

Minä tai suositeltava henkilö ei saanut suosituspalkintoa. Mitä minun pitäisi tehdä?

Olet oikeutettu palkintoon, kun suosittelemasi organisaatio täyttää kelpoisuusvaatimukset.

Palkinnot jaetaan sähköpostitse seuraavassa kuussa siitä, kun kelpoisuusvaatimukset on täytetty. Jos et löydä palkintoilmoitusta Uber for Business ‑tiliisi liitetystä sähköpostistasi, ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen business-support@uber.com.

Suositeltavani ei liittynyt ohjelmaan saamansa sähköpostikutsun kautta. Miten saan suosituskrediitit?

Voit ansaita palkinnon, kunhan suositeltava liittyy ohjelmaan sähköpostikutsusta löytyvän linkin kautta. Hänen ei tarvitse liittyä Uber for Businessiin kutsun saaneella sähköpostiosoitteella.

Jos suositeltava saa suosituksia useilta lähettäjiltä, palkinnon saa vain ensimmäinen lähettäjä.

Joku muu kuin suosittelemani henkilö loi Uber for Business ‑tilin. Saammeko me molemmat edelleen palkinnon?

Jos suosittelemasi henkilö välittää sähköpostin jollekulle muulle liittymisprosessin loppuun saattamiseksi, voit silti saada palkinnon, jos hän kuuluu samaan Yhdysvalloissa olevaan organisaatioon ja käyttää sähköpostikutsussa olevaa suosituslinkkiä. Vain suosittelemasi yhteyshenkilö saa palkinnon, ei henkilö, jolle hän välitti linkin.

Voinko saada palkintoja asiakkaista, joita suosittelin ennen suositusohjelman alkamista?

Et. Suositusohjelma seuraa suositeltuja, jotka ovat uusia Uber for Business ‑asiakkaita. Emme voi tarjota palkintoja asiakkaille, jotka ovat liittyneet ohjelmaan ennen sen alkamista.