Android-sovelluksen latausongelma

Jos käytät Android-laitetta, voit ladata sovelluksen tekemällä hakusanalla "Uber Driver" Google Play -kaupassa tai napauttamalla täällä.

Uber Driver ‑sovelluksen uusin versio vaatii Android 8.1:n. * Päivitä Android-käyttöjärjestelmäsi uusimpaan käyttöjärjestelmään, jos käytössäsi ei ole Android 8.1. Jos sinulla on ongelmia sovelluksen lataamisessa mobiilidatan avulla, sinun on ehkä muodostettava wifi-yhteys.

Jos sinulla on ongelmia Uber Driver ‑sovelluksen lataamisessa Android-laitteellesi ja laitteellasi näkyy virheilmoitus, kuten ”Suojattua yhteyttä palvelimeen ei saada”, kokeile jompaakumpaa: Pakota selainsovelluksen sulkeminen. Tyhjennä selaimen välimuisti. Sulkemisen pakottaminen selainsovelluksesta:

1. Pyyhkäise ylöspäin näytön alareunasta, pidä painettuna ja päästä sitten irti.
  2. Sulje selainsovellus pyyhkäisemällä sitä ylöspäin.
  3. Voit myös vierittää vasemmalle ja sulkea kaikki avoimet sovellukset napauttamalla Tyhjennä kaikki.
Selaimen välimuistin tyhjentäminen:
  1. Napauta selaimessa valikkovaihtoehtoa (tavallisesti selaimen oikeassa yläkulmassa oleva kuvake, jossa on kolme pistettä).
  2. Napauta Asetukset. > ”Tietosuoja ja turvallisuus” > Tyhjennä selaustiedot.
  3. Valitse haluamasi tiedot ja sitten Tyhjennä tiedot.

Huomaa, että yllä olevat vaiheet poistavat kaikki tallennetut salasanat ja selaustiedot.

Jos sovelluksen lataamisessa on edelleen ongelmia, kerro siitä tässä.