Yhteydenotto asiakkaaseen

Voit ottaa yhteyttä asiakkaaseen joko soittamalla tai lähettämällä hänelle viestin sovelluksen kautta. Suosittelemme käyttämään sovelluksen viestitoimintoa kansainvälisten verkkovierailumaksujen välttämiseksi.

Jos toiminto on käytössä, sovellus ei näytä teidän kummankaan puhelinnumeroa, joten kaikkien tiedot pysyvät salassa. Koska nämä anonyymit numerot muuttuvat joka kerta, niitä ei voi tallentaa pikavalinnoiksi.

Viestin lähettäminen asiakkaalle:

1. Pyyhkäise sovelluksen alaosassa olevaa valkoista palkkia ylöspäin.
  2. Napauta chattikuvaketta. Se on heti asiakkaan nimen vasemmalla puolella.
  3. Kirjoita viesti ja napauta LÄHETÄ.

Asiakas saa ilmoituksen lähettämästäsi viestistä. Jos asiakkaasi vastaa, saat push-ilmoituksen ja näet saapuvan viestin. Viesti luetaan ääneen, ja voit kuitata viestin lähettämällä vastaukseksi peukun.

Soita asiakkaalle napauttamalla ensin chattikuvaketta ja sitten oikeassa yläkulmassa olevaa puhelinkuvaketta ja odota, että puhelu yhdistetään matkustajalle.

Kun lähetät viestejä sovelluksen kautta, henkilötietosi pysyvät aina salassa.