Poista kuljettajatilini

Voit poistaa tilisi täällä. Ota meihin yhteyttä alla, jos olet kuljettajana ajokalustopartnerilla tai jos olet Uber Freightin käyttäjä.

Jos pyydät tilisi poistamista, kaikki Uber-profiilisi, mukaan lukien matkustajaprofiilisi ja Uber Eats ‑profiilisi, poistetaan pysyvästi sen jälkeen, kun lakisääteiset velvollisuutemme ja viranomaisten vaatimukset eivät enää edellytä profiilien säilyttämistä (yleensä tämä aika on seitsemän vuotta). Jos muutat mielesi, voit palauttaa Uber-tilisi kirjautumalla takaisin sovellukseen.

Ennen kuin voit poistaa tilisi, Uber pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi väliaikaisella vahvistuskoodilla. Tämä voi edellyttää puhelinnumeron lisäämistä tilillesi. Jos et pysty lisäämään puhelinnumeroa tilisi asetuksissa, lue tämä artikkeli.

Oletko muuttamassa uuteen kaupunkiin?

Jos olet muuttamassa uuteen kaupunkiin, jossa Uber on käytettävissä, katso tästä artikkelista uuteen kaupunkiin muuttamiseen liittyviä vaihtoehtoja.

Ota meihin yhteyttä, jos et voi poistaa tiliäsi käyttämällä yllä olevaa linkkiä tai jos olet kuljettajana ajokalustopartnerilla tai Uber Freightin käyttäjä.