Virheiden korjaaminen laitteen asetuksissa

Driver-sovellus tarjoaa parhaan käyttökokemuksen, kun puhelimessa on alkuperäiset tehdasasetukset. Jotkin puhelimen lisäasetukset voivat vaikuttaa sovelluksen kykyyn toimia kunnolla.

Voit korjata nämä ongelmat seuraavasti:

• Päivitä mobiililaitteesi.
  • Päivitä Uber-sovelluksesi.
  • Ota automaattiset päivitykset käyttöön.

Muita yleisiä ongelmia

• Valesijainti on käytössä. Poista valesijaintiominaisuus käytöstä laitteesi asetuksista tai poista muut mahdollisesti käyttämäsi valesijaintisovellukset käytöstä. Nämä vaikeuttavat sijaintisi määrittämistä ja voivat häiritä Uber-sovelluksen kykyä toimia tarkoitetulla tavalla.
  • Sovelluksesi ei ole virallinen Driver-sovellus. Varmista, että Driver-sovelluksesi on virallinen Uber Driver -sovellus.
  • Laitteesi on rootattu. Laitteen roottaus on poistettava alkuperäisten tehdasasetusten palauttamiseksi. Useimmissa roottaustyökaluissa on ohjeet roottauksen poistamiseen, ja suosittelemme, että noudatat kyseisiä ohjeita puhelimen roottauksen poistamiseksi.
  • Laitteesi on jailbreakattu. Sinun on palautettava laite jailbreakkauksen poistamiseksi.