GPS ei latautunut oikein

Driver-sovelluksen karttojen latautumisessa voi olla ongelmia seuraavista syistä:

• Alueella on heikko matkapuhelinverkko.
  • Sijaintipalvelut on poistettu käytöstä.

Jos sinulla on ollut tämä ongelma, harkitse Driver-sovelluksen sijaintipalvelujen ottamista käyttöön laitteessasi ja kokeile ajaa alueella, jolla on parempi matkapuhelinverkko.

Jos ongelma ei korjaannu, kerro siitä meille täyttämällä Anytime-palautelomake sovelluksessa.

1. Siirry ohjekeskukseen napauttamalla sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa kysymysmerkkiä.
  2. Valitse sitten Palaute ja kirjoita palaute tekstikenttään.