Avustajaeläimen kanssa matkustavien ihmisten auttaminen

Avustajaeläimet avustavat vammaisia ihmisiä. Kaikki vammat eivät välttämättä näy ulospäin. Paras tapa auttaa on toivottaa heidät tervetulleiksi autoosi ja pitää mielessä seuraavat asiat:

1. Avustajaeläimet on koulutettu menemään autoon ennen omistajaansa, ja ne voivat istua omistajansa lähellä suorittaakseen tehtävää, johon ne on koulutettu.

2. Älä koske eläimeen tai ole vuorovaikutuksessa sen kanssa, jotta et keskeytä avustajaeläimen työtä.

3. Harkitse pyyhkeen tai huovan kuljettamista mukana autossa, jotta eläin voi maata sen päällä. Jos avustajaeläin aiheuttaa vahinkoa tai sotkua, voit pyytää apua Uberin Driver ‑sovelluksen Ohjeet-välilehdeltä.