Miten löydän ajoneuvon?

Uberin Ajoneuvoratkaisut-ohjelma auttaa sinua löytämään hyväksytyn ja vakuutetun auton, jotta voit aloittaa ajamisen. Huomaathan, että ajoneuvovaihtoehdot vaihtelevat kaupungeittain ja että vuokra-ajoneuvoja on saatavilla sekä kyytien jakamiseen että Uber Eats ‑toimituksiin.

1. Rekisteröidy Uber-kuljettajatilille alla olevan linkin kautta ja ilmoita, että olet kiinnostunut löytämään ajoneuvon. Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään osoitteessa drivers.uber.com ja siirry Ajoneuvotori-osioon nähdäksesi kaupungissasi saatavilla olevat Ajoneuvoratkaisut.

2. Hyväksy ja läpäise taustatietojen tarkistus voidaksesi tarjota kyytejä Uber-sovelluksella.

3. Valitse sinulle parhaiten sopiva Ajoneuvoratkaisut-ohjelma.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu alla oleviin linkkeihin. Voit ottaa yhteyttä myös ajoneuvoneuvojaan soittamalla numeroon 1 (866) 987 3743.