Löysin tavaran

Ilmoita meille, jos huomaat, että ajoneuvoosi on jäänyt esine. Autamme sinua ottamaan yhteyttä matkustajaan, jotta voitte sopia ajankohdan ja paikan esineen palauttamista varten.

Matkustajat voivat soittaa sinulle sovelluksen kautta näkemättä puhelinnumeroasi. Jos haluat mieluummin tekstiviestin, voimme lähettää matkustajalle puhelinnumerosi. Huomaa kuitenkin, että numero säilyy matkustajalla toistaiseksi tai niin kauan kuin hän haluaa säilyttää sen.

Unohtuneesta esineestä ilmoittaminen:

1. Valitse matka, jolla esine jäi ajoneuvoon. Jos et ole varma, millä matkalla esine unohtui, valitse aikaisin todennäköinen matka.
  2. Täytä alla oleva lomake.