Noutopaikkaan tai määränpäähän liittyvä ongelma

Driver-sovellus antaa joskus virheellisiä tietoja noutopaikasta tai määränpäästä, ja ymmärrämme, että tämä voi olla turhauttavaa. Meillä on suunnittelijatiimi, joka on omistautunut sovelluksen navigoinnin tarkkuuden parantamiseen. Tämä tiimi voi usein ratkaista ongelman, jos heillä on käytettävissään tarkat ja todenmukaiset tiedot ongelmasta.

Jos sinulla oli sovelluksessa ilmoitettuun noutopaikkaan tai määränpäähän liittyvä ongelma, täytä alla oleva lomake. Palautteesi lähetetään tutkittavaksi asiaan erikoistuneelle tiimille. Auta tiimiämme korjaamaan virhe ja anna palautetta valitsemalla sopivin vaihtoehto alla olevasta listasta.

Jos alla luetellut vaihtoehdot eivät kuvaa ongelmaasi, palaa ohjekeskukseen ja etsi toinen artikkeli tai lähetä palautetta sovelluksen Ohjeet-osiossa olevalla Muut palautteet -lomakkeella.

Valitse ensin alla olevasta luettelosta ongelmaasi parhaiten kuvastava kategoria (Valitse yksi). Vastaa sitten kysymyksiin antaaksesi lisätietoja. Jos et pysty antamaan alla olevia tietoja, tiimimme saa silti palautteesi, mutta ei välttämättä pysty ratkaisemaan reittiongelmaa.