Puuttuva tietullimaksu

Kun ajat ajoneuvollasi tietullialueen läpi, hyvitämme useimmissa tapauksissa tietullimaksun sinulle automaattisesti.

Jos tietullimaksu on pienempi elektronisella maksulaitteella kuin käteisellä maksettaessa, hyvitämme sinulle summista pienemmän.

Voit tarkastella tietullimaksujen hyvityksiä Driver-sovelluksessa seuraavasti:

1. Napauta valikkokuvaketta.
  2. Napauta Maksut > Näytä tiedot > Näytä maksutapahtumat.
  3. Valitse matka, josta sinun olisi pitänyt saada hyvitystä.
  4. Etsi Kolmansien osapuolten maksut ‑analyysistä Tietulli-rivi.

Näin näet tiedot osoitteessa drivers.uber.com:

1. Napauta valikkokuvaketta.
  2. Valitse Maksut ja sitten Tiliotteet.
  3. Valitse oikea tiliotekuukausi.
  4. Napauta haluamasi viikon kohdalla Näytä tiliote.
  5. Etsi Tietulli-otsikko.

Jos tietulli- tai pysäköintimaksua ei ole palautettu automaattisesti, ilmoita asiasta meille alla: