Android-puhelimeni ilmoittaa verkkovirheestä

Jos sovellus ilmoittaa verkkovirheestä, kokeile seuraavia keinoja:

1. Ota wifi pois käytöstä napauttamalla Asetukset > Wifi > Pois käytöstä.
  2. Ota lentotila pois käytöstä napauttamalla Asetukset > Lentotila > Pois käytöstä.
  3. Ota mobiilidata käyttöön napauttamalla Asetukset > Langattomat toiminnot ja verkko (otsikko) > Lisää... > Langattomat verkot > Data päällä.

Jos ongelma ei ratkea, käynnistä puhelin uudelleen pitämällä virtapainiketta painettuna ja valitsemalla Sammuta tai Käynnistä uudelleen.