Ota Uber Eatsin toimituspyynnöt käyttöön

Jos Uber Eats on saatavilla kaupungissasi, voit alkaa vastaanottaa toimituspyyntöjä samalla sovelluksella, jolla hyväksyt matkapyyntöjä. Voit jatkaa tienaamista tämän vaihtoehdon avulla, jos alueellasi on vain vähän kyytipyyntöjä.

Aloita toimituspyyntöjen vastaanottaminen klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Tämä vaihtoehto on heti saatavilla sovelluksessa. Saat lisätietoja toimituspyynnöistä ohjekeskuksesta.

Etkö saa toimituspyyntöjä?

Jos olet ottanut toimituspyynnöt käyttöön mutta et saa niitä muutaman tunnin kuluessa, siirry Driver-sovellukseen ja toimi näin:

1. Avaa Trip Planner napauttamalla aloitusnäytön oikeassa alakulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Asetukset-kuvaketta Trip Planner ‑näkymän oikeasta alakulmasta.
  3. Varmista, että Toimitukset-kohdassa lukee KÄYTÖSSÄ. Jos siinä lukee POIS KÄYTÖSTÄ, napauta Toimitukset, niin pyynnöt otetaan käyttöön.
  4. Napauta Tallenna.