Mikä Uber Hero on?

Uber Hero antaa itsenäisille yrittäjille (Heroes) mahdollisuuden ansaita rahaa lisäämällä uusia kuljettajia tai toimitushenkilöitä Uber-alustalle. Voit hallinnoida Uber Hero ‑tiliäsi millä tahansa verkossa olevalla laitteella.

Uber Hero ei ole saatavilla kaikilla alueilla.

Uber Hero -ohjelman osallistujana voit lisätä ihmisiä mistä tahansa kaupungista siinä maassa, jossa olet rekisteröitynyt, ja seurata heidän edistymistään kohti vaaditun matkamäärän täyttymistä.

Uber Hero ‑tililläsi voit

• luoda uusia kuljettaja- ja toimitushenkilötilejä
  • ladata perehdytysasiakirjat
  • seurata kutsutun henkilön tilaa
  • ottaa yhteyttä kutsuttuihin henkilöihin tilin tietojen päivittämiseksi.

Uber Hero -ohjelman osallistujat saattavat joutua suorittamaan lisäperehdytysvaiheita, jotka vaihtelevat kaupungeittain.