Kuljettajien suositteleminen

Jokaisella Uber-tilin omistajalla on henkilökohtainen kutsukoodi, jonka hän voi antaa matkustaja- tai kuljettajatilin luomisesta kiinnostuneille kavereille. Saat palkkion, kun

• uudet matkustajat käyttävät kutsukoodiasi ennen ensimmäisen matkansa pyytämistä
  • uudet kuljettajat liittyvät kutsukoodillasi ja ajavat tietyn määrän matkoja tai täyttävät muut ehdot.

Olet oikeutettu vain yhteen suosituspalkkioon henkilöä kohti. Jos kutsumasi henkilö on jo liittynyt kuljettaja- tai toimituspartneriksi, et välttämättä ole oikeutettu palkkioon.

Näin löydät ja jaat kutsukoodisi:

• Napauta Kutsu kavereita nyt ‑kohtaa sovelluksen Maksut-välilehdellä. Kutsukoodisi on näkymän alareunassa. Näet myös kutsumasi henkilöt, kutsun tilan sekä palkkion, jonka saat, kun kutsumasi henkilöt tekevät ensimmäisen matkansa tai vaaditun määrän matkoja.
  • Valitse Kutsut päävalikosta osoitteessa partners.uber.com. Näet täällä samat tiedot kuin Driver-sovelluksessa.
  • Jos käytät matkustajasovellusta, valitse sovelluksen valikosta Ilmaiset kyydit, niin näet kutsukoodisi ja voit kutsua kavereita.

Kun suositus onnistuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla tai sovelluksessa. Palkkio näkyy viikon tai kahden kuluttua maksuyhteenvedon osiossa Muut maksut.

Jos et ole saanut maksua matkustajan kutsumisesta, matkustaja ei ehkä ole antanut kutsukoodia liittyessään tai ei ole tehnyt ensimmäistä matkaansa. Voit muistuttaa häntä asiasta.

Huomaa: Onnistuneiden suositusten määrä ei näy kuljettajatililläsi. Henkilökohtaisia kutsukoodeja ei voi muokata. Vaikka jotkut kutsutut voivat saada palkkion liittyessään kutsukoodillasi, he eivät näe mahdollista summaa.