Lisää, poista tai päivitä ajoneuvo

Voit lisätä uusia ajoneuvoja tilillesi osoitteessa Ajoneuvot Driver-sovelluksessa.

Lisää ajoneuvo seuraavasti:

1. Napauta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkopainiketta (kolme viivaa).
  2. Napauta Tili > Ajoneuvot > Lisää ajoneuvo.
  3. Täytä kaikki tarvittavat tiedot.
  4. Lähetä tarvittavat asiakirjat ja kuvat.

Asiakirjojen pitää olla selkeitä ja luettavissa. Kun olemme tarkistaneet asiakirjasi, lähetämme sinulle push-ilmoituksen vahvistukseksi ajoneuvosi aktivoinnista.

Tarvitsetko vielä apua?

Täytä alla oleva lomake, jos tarvitset apua:

• Ajoneuvon lisääminen
  • Olemassa olevan ajoneuvon poistaminen tililtäsi
  • Nykyisen ajoneuvosi merkin, mallin, värin, rekisterikilven tai muun ominaisuuden päivittäminen

Jos kuulut ajokalustoon, ota yhteyttä ajokaluston ylläpitäjään ja pyydä apua tililläsi olevien ajoneuvojen hallinnoinnissa.