Miten liityn?

Uber-tilin luomiseen vaaditaan seuraavat:

• voimassa oleva sähköpostiosoite
  • voimassa oleva puhelinnumero
  • salasanan määrittäminen
  • käyttöehtojen hyväksyminen
  • tietosuojailmoituksemme hyväksyminen.

Toimi seuraavasti, jos haluat liittyä:

1. Anna etu- ja sukunimesi, puhelinnumerosi ja ensisijainen kielesi. Kun olet antanut nämä tiedot, lähetämme sinulle tekstiviestin puhelinnumerosi vahvistamiseksi.
  2. Anna seuraavaksi maksutietosi. Anna luotto- tai pankkikortin numero, niin voimme veloittaa matkojen hinnat automaattisesti jokaisen kyydin jälkeen. Huomaathan, ettemme hyväksy prepaid-kortteja.
  3. Sinulle lähetetään sähköpostiviesti tilin rekisteröimisen vahvistamiseksi. Kun olet suorittanut vahvistamisen, voit käyttää sovellusta kyytien pyytämiseen.