Kansi- ja valikoimakuvien lisääminen

Mikä on kansikuva?

Kansikuva näkyy asiakkaille sovelluksessa, kun he katselevat toimipaikkaasi.

Jos haluat lähettää kansikuvan hyväksyttäväksi, ota yhteyttä tukeen ja liitä mukaan kuva, jota haluat käyttää. Voit myös lähettää omia kansikuviasi Uber Eats Managerin kautta seuraavasti:

1. Kirjaudu Uber Eats Manageriin.
  2. Valitse toimipaikan sivua koskeva välilehti.
  3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa pudotusvalikkoa ja valitse Kansikuva.
  4. Klikkaa Päivitä kansikuva.
  5. Lähetä kuvasi ja klikkaa Tallenna.

Kun olet lähettänyt kansikuvan, voit tarkistaa sen tilan:

• Odottaa tarkoittaa, että kansikuvasi tarkistus on käynnissä.
  • Hyväksytty tarkoittaa, että kansikuvasi on hyväksytty ja näkyvissä.
  • Hylätty tarkoittaa, että kansikuvaasi ei voida käyttää. Jos kansikuva on hylätty, klikkaamalla Katso syyt näet tarkan luettelon hylkäämissyistä.

Lähetetyt kuvat menevät suoraan tarkistukseen sisällön hyväksymisestä vastaavalle tiimillemme. Uusi kansikuva siirtyy Odottaa hyväksyntää ‑tilaan. Kun uusi kuva on tarkistettu, se joko hyväksytään tai hylätään. Jos kansikuva hyväksytään, sitä voidaan käyttää useissa toimipaikoissa usean toimipaikan käytön vaihtoehdolla. Tarkistusprosessissa voi kestää kolme arkipäivää.

Kun noudatat alla olevia ohjeita, kansikuvallasi on paremmat mahdollisuudet tulla hyväksytyksi:

• Käytä esteettisesti miellyttäviä kuvia.
  • Reunojen on täytettävä odotetut mitat (leveys 2 880 pikseliä ja korkeus 2 304 pikseliä).
  • Käytä JPEG-muotoa ja kuvasuhdetta 5:4.
  • Kuvan on oltava keskitetty, tasattu ja rajattu oikein.
  • Kuvaa tuotteita tai aterioita, joita asiakkaat voivat ostaa.
  • Kansikuvassa on oltava toimipaikan julkisivuun sopivia tuotteita (esim. kukkakaupan sivulla kukkia) yksinkertaisella taustalla (kuten puuta, kiveä tai marmoria vasten).
  • Tuotenimet ovat sallittuja, kunhan ne eivät peitä kuvaa alleen ja sinä joko omistat nimen tai logon tai sinulla on oikeus käyttää sitä. (Vinkki: lisää nimi halutessasi pehmeällä kirjasimella kuvan sivuun.)
  • Emme suosittele käyttämään kuvia, joissa on henkilöitä (kuten alaikäisiä, julkisuuden henkilöitä tai työntekijöitä), koska tällöin tarvitset heidän hyväksyntänsä.
  • Kiinnitä huomiota kuvan soveliaisuuteen, jos se sisältää aikuisille tarkoitettuja tuotteita (kuten alkoholia).

Miten lisään kuvia valikoimaani tai tarjoamiini tuotteisiin?

1. Avaa Menu Maker ja klikkaa Yleiskatsaus.
  2. Avaa Muokkaa tuotetta -sivupaneeli klikkaamalla haluamaasi valikon kohtaa.
  3. Siirry kohtaan Kuva. Voit joko vetää ja pudottaa kuvasi tai klikata Selaa tiedostoja.
  4. Kun kuva on lähetetty, klikkaa Tallenna.
  5. Klikkaa Pyydä hyväksyntää, kun näet Hyväksyntä vaaditaan -ponnahdusikkunan.
    • Hyväksymme kuvan tai pyydämme sinua ottamaan uuden kuvan ja lähettämään sen.
    • Kun kuvasi on hyväksytty, saatamme muokata niiden kokoa, suuntaa, valotusta ja väriä.

Miten perun hyväksyttäväksi lähettämäni kuvan?

Voit perua kuvasi joko ottamalla yhteyttä tukeen tai Uber Eats Managerin kautta:

1. Avaa Menu Maker ja klikkaa Yleiskatsaus.
  2. Klikkaa tuotetta ja valitse sitten Peru valokuvan päivitys.
  3. Valitse ponnahdusikkunassa Peru. Odotustilassa oleva kuva poistetaan.

Miten poistan tuotekuvan valikoimastani?

1. Avaa Menu Maker ja klikkaa Yleiskatsaus.
  2. Avaa Muokkaa tuotetta -sivupaneeli klikkaamalla haluamaasi valikon kohtaa.
  3. Vie hiiri kuvan päälle ja klikkaa kynäkuvaketta.
  4. Klikkaa Poista, sitten Valmis ja lopuksi Tallenna.

Miten vaihdan valikoimassani olevan tuotekuvan?

1. Avaa Menu Maker ja klikkaa Yleiskatsaus.
  2. Avaa Muokkaa tuotetta -sivupaneeli klikkaamalla haluamaasi valikon kohtaa.
  3. Vie hiiri kuvan päälle ja klikkaa kynäkuvaketta.
  4. Valitse Korvaa ja lisää sitten uusi kuva ohjeiden mukaisesti.
  5. Klikkaa Valmis ja sitten Tallenna.

Miksi lähettämääni kuvaa on muokattu?

Lähettämääsi kuvaa on saatettu muokata kuvaohjeidemme mukaiseksi.

Lue lisää valokuvaohjeistamme

Miksi kuvani hylättiin?

Jos lähettämäsi kuva ei ole valokuvaohjeidemme mukainen, se voidaan hylätä. Jos haluat lähettää kuvan uudelleen, tarkista Menu Makerista hylkäämisen syyt ja tee tarvittavat muutokset ennen kuvan lähettämistä uudelleen.

Lue lisää valokuvaohjeistamme

Mitä muita ehtoja minun tulee huomioida, kun julkaisen kuvia?

Lähettämällä kuvia (1) lupaat ja takaat, että sinulla on niihin käyttöoikeudet etkä loukkaa mitään kolmansien osapuolten oikeuksia, (2) alilisensoit näiden kuvien oikeudet Uberille, mukaan lukien oikeuden muokata kuvia ilman erillistä lupaa, ja (3) vapautat Uberin näihin kuviin liittyvistä vastuista.

Katso ohjeet uusien kuvien lähettämiseen tältä sivulta.