Oman noudon UKK

Sen lisäksi, että tilaukset toimitetaan suoraan heille, asiakkaat voivat valita noutaa tilauksia ravintoloissa ja muissa myymälöissä.

UKK

1. Miten itsenouto toimii?

• Asiakkaat voivat valita noudon toimituksen sijaan tehdessään tilauksia sovelluksessa.
  • Asiakkaat, jotka valitsevat noudon, tulevat ravintolastasi tai toimipaikastasi ja noutavat tilauksensa itse sen sijaan, että joku toimittaisi tilauksen heille.

2. Miten tunnistan, millaista tilausta saan (toimitus vai itsenouto)?

• Uber Eats Managerin tilausten hallintapaneelista näet, onko tilaus noudettava itse vai toimitetaanko se.
  • Näet tilaustyypin tilaustunnuksen vieressä / asiakkaan nimen alla.

3. Mitä voin tehdä, jos asiakas teki väärän tilauksen?

• Toimipaikat vastaavat siitä, että oikea tilaus toimitetaan oikealle asiakkaalle.
  • Ennen kuin luovutat tilauksen, sinun tulee vahvistaa, että asiakkaan nimi ja tilaustunnus. Voit olla varma, että sinulle maksetaan tästä tilauksesta
  • Jos asiakas tekee väärän tilauksen, ota yhteyttä tukeen.

4. Entä jos asiakas saapuu liian myöhään ja pyytää, että valmistan ruokaa uudelleen?

• Pyydämme toimipaikoista noutotilauksia vähintään 60 minuutin ajan, jotta asiakkaat ehtivät noutaa ne.
  • Kun tilauksen tekemisestä on kulunut 60 minuuttia, voit merkitä tilauksen noudoksi. Tilauksesta veloitetaan asiakkaalta ja sinulle maksetaan.
  • Jos asiakas saapuu toimipaikkaasi 60 minuutin kuluttua ja pyytää valmistamaan ruokaa uudelleen, voit neuvoa häntä tekemään uuden tilauksen sovelluksessa.
  • Elintarviketurvallisuus on etusijalla. Varmista tilausta tehdessäsi, että kaikki ruoat ja juomat ovat turvallisella lämpötila-alueella (lain edellyttämällä tavalla). Jos ruoka ei ole enää turvallisella lämpötila-alueella tai sitä ei mielestäsi ole turvallista syödä, hävitä se.

5. Entä jos asiakas pyytää lisää ruokaa tai tuotteita saapuessaan?

• Voit kehottaa asiakasta tekemään sovelluksessa uuden tilauksen mahdollisista lisätuotteista.
  • Asiakas voi myös tilata uusia tuotteita suoraan sinulta.

6. Entä jos en enää halua vastaanottaa noutotilauksia?

• Voit poistaa noutotilaukset käytöstä Uber Eats Manager ‑sovelluksessa Asetukset > Nouto ja poistamalla Nouto-kytkimen käytöstä. Et enää saa noutotilauspyyntöjä.
  • Voit ottaa noutotilaukset uudelleen käyttöön laittamalla Nouto-kytkimen päälle.

7. Voinko lopettaa toimitustilausten vastaanottamisen ja hyväksyä vain noutotilauksia?

• Nouto on tällä hetkellä saatavilla vain toimituksen jatkeena. Tästä syystä et voi tarjota vain noutotilauksia.
  • Voit tarjota vain toimitustilauksia tai sekä toimitus- että noutotilauksia.