Yritysprofiilin poistaminen

Näin poistat yritysprofiilin Uber-sovelluksesta:

1. Napauta Tili.
  2. Valitse Maksu tai Lompakko ja vieritä alaspäin kohtaan Kyytiprofiilit.
  3. Avaa yritysprofiili napauttamalla Yritys.
  4. Napauta roskakorikuvaketta ja valitse Poista.

Jos Uber for Business -tiliä hallinnoi yritys, sinun tulee ottaa yhteyttä tilin ylläpitäjään, joka voi poistaa tilisi osoitteessa business.uber.com.

Kun yritysprofiili on poistettu, et enää voi tehdä profiililla matkoja etkä saa matkaraportteja.

Jos yritysprofiilisi poistamisessa on ongelmia, täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.