Tipin määrän muuttaminen

Jos annoit kuljettajalle tippiä matkan aikana, voit muokata tipin määrää sovelluksessa matkan päättymiseen asti. Sen jälkeen voit vain korottaa alun perin antamaasi tippiä. Voit antaa kuljettajalle tippiä 90 päivän kuluessa matkan jälkeen (sijainnistasi riippuen). Et voi muuttaa tippiä.

Tipin määrän muokkaaminen (matkan aikana):

1. Avaa Uber-sovellus.
  2. Napauta valkoista ruutua, niin näet matkan kaikki tiedot.
  3. Valitse arvion vierestä Muokkaa.
  4. Valitse tai anna summa, jonka haluat antaa tippinä, ja napauta Tallenna.

Tipin lisääminen (enintään 90 päivää matkan jälkeen):

1. Avaa Uber-sovellus.
  2. Napauta valikkokuvaketta ja sitten Omat matkat.
  3. Valitse matka, jonka tippiä haluat korottaa.
  4. Napauta Korota tippiäsi.
  5. Anna tippiin lisättävä summa ja napauta Määritä tippi.

Katso lisätietoja kuljettajan tippien antamisesta tästä artikkelista.