Katso matkasi hinta-arvio

Voit aina saada käsityksen matkasi hinnasta etukäteen pyytämällä hinta-arvion. Alla olevasta linkistä voit tehdä hinta-arvion eri ajoneuvovaihtoehdoille.

Uber-sovelluksen hinta-arviot sisältävät kaikki nykyiset surge-hinnoittelut.

Hinta-arvion pyytäminen onnistuu useammalla tavalla.

Arvion pyytäminen eri ajoneuvovaihtoehdoille:
1. Avaa sovellus.
2. Pyyhkäise ylös sovelluksen Pyydä Uber -paneelin kohdalla.
3. Napauta kohtaa PYYDÄ HINTA-ARVIO.
4. Anna määränpääsi.
5. Pyyhkäise eri vaihtoehtojen välillä, niin näet hinta-arvion jokaiselle matkatyypille, jonka voit tehdä.

Arvion pyytäminen noutopaikan ja määränpään määrittämisen jälkeen:
1. Avaa sovellus.
2. Valitse noutopaikka ja napauta kohtaa Määritä noutopaikka.
3. Napauta kohtaa HINTA-ARVIO ruudun alalaidassa.

Muista, että hinnat vaihtelevat liikenteen, sään ja muiden tekijöiden vaikutuksesta.

MATKOJEN HINTOJA KOSKEVA HUOMAUTUS:

• Jos tililläsi olevaa aktiivista promootiota voi käyttää matkaan, alennus näkyy matkan hinnassa.
  • Matkasi pituuteen tai kestoon vaikuttavat tekijät, kuten ruuhka tai huono sää, voivat muuttaa hintaa arvioidusta.