Näin maksat odottavan summan

Jos olet jo yrittänyt tehdä tätä sovelluksessa etkä vieläkään pysty maksamaan erääntynyttä saldoa, seuraa alla olevaa linkkiä.

Jos tililläsi on maksamatonta saldoa, se voi johtua siitä, että maksutapasi maksutapahtuma epäonnistui. Näin voi käydä, jos maksutavalla ei ole riittävästi varoja tai jos maksutapahtuma epäonnistui teknisen ongelman takia.

Jos tapahtuma epäonnistuu, et välttämättä voi pyytää, varata kyytiä tai antaa tippiä kuljettajalle.

Voit maksaa tämän maksamattoman summan suoraan Uber-sovelluksesta. Sovellus kehottaa sinua valitsemaan veloituksen maksutavan ja maksamaan saldon ennen seuraavan kyydin pyytämistä. Jos maksutapasi hylätään, sinun on päivitettävä se tai valittava toinen.