Miten Uber Pass poistetaan käytöstä?

Kun aktivoit sen ensimmäisen kerran, voit hyödyntää Uber Pass ‑jäsenyyttä ilmaiseksi 30 päivän ajan liittymispäivästä lähtien. Uber Pass uusitaan automaattisesti tämän ajanjakson jälkeen, ja sinua veloitetaan valitsemallasi maksutavalla.

Jos milloin tahansa et halua jatkaa jäsenyyttä, voit poistaa sen käytöstä välttääksesi seuraavan kuukauden veloituksen. Ota AUTOMAATTINEN UUSIMINEN -vaihtoehto pois käytöstä 24 tuntia ennen kuin passisi vanhenee. Noudata näitä ohjeita:

1. Avaa sovellusvalikko ja paina Uber Pass.
2. Vieritä sivun alareunaan.
3. Poista valinta Automaattinen uusiminen -vaihtoehdosta.
4. Valmista, Uber Passia ei enää uusita.

Voit käyttää Uber Pass ‑etuja, kunnes tilausajankohdasta on kulunut 30 päivää.

Muista poistaa automaattinen uusiminen käytöstä vähintään 24 tuntia ennen passin viimeistä voimassaolopäivää, jotta et joudu maksamaan seuraavan kuukauden maksua.