Näin pyydät kyytejä muille

Voit käyttää sovellusta kyytien pyytämiseen toiselle henkilölle. Toimi näin:

1. Napauta Minne? -kenttää sovelluksessa.
  2. Napauta näytön yläreunasta Minulle.
  3. Napauta Lisää matkustaja.
  4. Anna ystäväsi yhteystiedot: Valitse hänen yhteystietonsa yhteystietovalitsimesta tai kirjoita hänen matkapuhelinnumeronsa.
  5. Varmista, että ystäväsi on valittu, ja napauta sitten Seuraava.
  6. Varmista, että ystäväsi yhteystiedot ovat oikein, ja napauta sitten Lisää matkustaja.
  7. Valitse pudotusvalikosta haluamasi matkustaja.
  8. Anna ystäväsi noutopaikka ja määränpää.
  9. Valitse ajoneuvoluokka ja pyyntö.

Kun matka on hyväksytty, kaverisi saa Uberilta tekstiviestejä, joissa on muun muassa kuljettajan arvioitu saapumisaika, kuljettajan nimi, rekisterinumero sekä ajoneuvon merkki ja malli. Ystävälläsi ei tarvitse olla Uber-sovellusta, jotta voit käyttää tätä ominaisuutta. Jos hänellä on sovellus, hänen on sallittava ilmoitukset Uberilta.

Voit pyytää vain yhden kyydin kerrallaan. Kun teet kyytipyynnön ystävälle, sinun pitää odottaa matkan päättymistä, ennen kuin voit tehdä uuden kyytipyynnön itsellesi tai kenellekään muulle.