Uber Cash ‑saldon lunastaminen

Uber Cash näkyy sovelluksessa lahjakorttien, Uber-tuen myöntämien krediittien, promootiokrediittien, Amex Premium -etujen tai Uber Cash ‑ostosten yhteissaldona.

Vaikka Uber Cashia voi käyttää useimpiin kyyteihin ja Uber Eats -tilauksiin, sitä ei voi käyttää perheprofiileilla tehtyihin matkoihin eikä verkossa tehtyihin pyyntöihin.

Jos aioit maksaa edellisen matkasi tai Uber Eats -tilauksesi Uber Cashilla, voit vaihtaa maksutapaasi, mutta tililläsi pitää olla tarpeeksi Uber Cashia maksutapahtuman koko hinnan kattamiseksi.

Kun pyydät kyydin, saldosi käytetään automaattisesti, paitsi jos käytät yritysprofiilia.

Jos haluat ottaa Uber Cashin käyttöön yritysprofiilissa manuaalisesti tai poistaa sen käytöstä ja tallentaa sen myöhemmin kyytiprofiiliisi, sinun tulee tarkistaa maksuvaihtoehdot. Toimi seuraavasti:

1. Anna määränpääsi.
  2. Napauta nykyistä maksutapaasi ennen kyytipyyntösi vahvistamista.
  3. Jos olet määrittänyt profiilin, valitse maksutapasi uudelleen, jotta voit asettaa valitsimesta Uber Cashin käyttöön tai pois käytöstä.
  4. Palaa edelliseen näyttöön ja pyydä kyyti.

Jos sinulla ei ole tarpeeksi Uber Cashia kyydin maksamista varten, loppusumma veloitetaan tilisi ensisijaiselta maksutavalta. Sinun on valittava aktiivinen maksutapa, joka on lisätty tilillesi, jotta voit käyttää Uber Cash ‑saldoa.

Jos sinulla on vielä kysyttävää Uber Cashin käytöstä tai tarvitset apua, ota meihin yhteyttä alla.