Kokeile poistaa tilisi alla olevan linkin kautta ennen kuin otat yhteyttä tukitiimiimme.
Huomaa: jos sinulla on olemassa samoilla tilitiedoilla myös Uber Eats ‑tili, sekin poistetaan pyyntösi käsittelemisen jälkeen.
Kun poistat tilisi, se poistetaan heti käytöstä. Se poistetaan pysyvästi 30 päivän kuluttua, ja kaikki käyttämättömät krediitit, promootiot ja palkkiot poistetaan.
Uber saattaa säilyttää tilin poistamisen jälkeen joitain laissa säilytettäviksi määrättyjä tai sallittuja tietoja.
Jos muutat mieltäsi ja haluatkin pitää tilisi, voit palauttaa sen käyttöön kirjautumalla sisään osoitteessa uber.com 30 päivän kuluessa tilisi sulkemisesta.
Valitse sopiva valintaruutu, jos tarvitset vielä apua tilisi poistamisessa:
Tämä sivusto käyttää kolmannen osapuolen evästeitä kohdennettujen mainosten näyttämiseen sinulle ja mukauttamisen tarjoamiseen muistamalla sijaintisi. Voit poistaa nämä evästeet käytöstä klikkaamalla alla olevaa Poista käytöstä ‐painiketta. Jos sinulla on Uber-tili, voit kieltää tietojesi ”myynnin” tai ”jakamisen” täällä.