Minulla oli paketin toimitukseen liittyvä ongelma

Huomioi seuraavat asiat ennen kuin otat meihin yhteyttä:

• Jos pakettiasi ei ole vielä toimitettu, voit soittaa tai lähettää kuljettajalle viestin sovelluksessa.
  • Kuljettajat voivat perua pyyntösi mistä tahansa syystä, esimerkiksi jos pakettisi on liian painava tai liian suuri heidän ajoneuvoonsa, sisältää jonkin kielletyn tuotteen tai jos pakettia ei ole pakattu kunnolla.
  • Jos pakettia vastaanottava henkilö ei ollut paikalla, kuljettaja voi yrittää ottaa sinuun yhteyttä sovelluksessa ongelman ratkaisemiseksi tai palautuksen koordinoimiseksi. Olet vastuussa mahdollisista kuluista, joita saatta aiheutua paketin palauttamisesta sinulle.
  • Jos pakettisi vaurioitui toimituksen aikana ja haluat pyytää hyvitystä toimituskuluista, sinun pitää lähettää valokuva ja kuvaus vahingosta kolmen arkipäivän kuluessa toimituspäivästä. Uber ei tarjoa vakuutusta paketeille.

Saat apua nopeammin valitsemalla toimitusongelman alta:

Jos sinulla on muita toimitusongelmia, täytä alla oleva lomake: