My driver’s vehicle was unsafe or broke down

Toivomme, että jokainen sovelluksen kautta hankittu kyyti on turvallinen ja mukava. Ajoneuvojen tulee täyttää tietyt vaatimukset, jotta ne takaavat turvallisen matkan kaikille.

Jos et tuntenut oloasi turvalliseksi matkustaessasi tällä ajoneuvolla, kerro siitä meille alla. Otamme sinuun yhteyttä, jotta voimme auttaa.

Jos sinulla on muihin asioihin liittyviä ongelmia, valitse oikea artikkeli saadaksesi apua mahdollisimman nopeasti.