Uber Cash – UKK

Mikä on Uber Cash?

Uber Cash on maksutapa, jota voidaan käyttää kyytien ja Uber Eats ‑tilausten maksamiseen.

Miten saan Uber Cash ‑saldoa?

Uber Cash ‑saldoa voi ostaa suoraan Uber-sovelluksessa.

Voit saada Uber Cash ‑saldoa myös muualta esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

• lahjakortit
  • Uber-tuen antamat krediitit
  • Uberin promootiokrediitit
  • Amex Premium ‑edut.

Miten käytän Uber Cashia?

1. Luo tilaus Uber Eats ‑sovelluksessa.
  2. Valitse Näytä ostoskori tai Kassalle.
  3. Napauta nykyistä maksutapaasi Tee tilaus -painikkeen yläpuolella.
  4. Valitse Maksutavat-näkymässä Uber Cash.
  5. Palaa tilausnäkymään ja tarkista, että Uber Cash on valittu maksutapa.
  6. Tarkista tilauksesi ja napauta Tee tilaus.

Maksavatko tilaukset enemmän, kun maksat Uber Cashilla?

Ei, Uber Cashilla maksettujen tilausten hinnat eivät eroa muilla maksutavoilla maksettujen tilausten hinnoista.

Koskeeko Uber Cash ‑saldoa perheprofiileissa?

Ei voi.

Voivatko Uber Cash ‑ostot hyvittää?

Uber Cash ‑ostokset voidaan hyvittää, jos jäljellä oleva saldosi on vähintään 5 USD. Katso lisätietoja ohjekeskuksen artikkelista

If you’re facing issues and need assistance with Uber Cash, please connect with us below and we’ll be happy to take a look.

For more information, please visit https://www.uber.com/us/en/ride/how-it-works/uber-cash/