Matkustajasovelluksen lataaminen

Latausvaiheet Androidilla

Voit ladata ja asentaa Uber-matkustajasovelluksen Android-laitteille, joiden käyttöjärjestelmä on 8.0 tai uudempi, ja iOS-laitteille, joissa on iOS 15.0 tai uudempi. Siirry Google Play -kauppaan ja toimi seuraavasti:

1. Napauta Google Play -kuvaketta.
  2. Napauta hakupalkkia, kirjoita Uber ja napauta sitten Haku.
  3. Valitse Uber-kuvake ja napauta ASENNA.
  4. Kun sovelluksen asennus on valmis, napauta AVAA.
  5. Napauta Uber-sovelluksessa KIRJAUDU SISÄÄN, jos sinulla on tili, tai luo tili napauttamalla REKISTERÖIDY.

WINDOWS

Uber-sovellus ei ole enää käytettävissä Windows-laitteilla 1.6.2018 jälkeen. Windows-käyttäjät voivat pyytää kyydin osoitteessa m.uber.com.