Matkustajasovelluksen lataaminen

ANDROID-LATAUSVAIHEET

Voit ladata ja asentaa Uberin matkustajasovelluksen Android-laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on 4.0.3 tai uudempi. Siirry Google Play ‑kauppaan ja toimi seuraavasti:

1. Napauta Google Play ‑kuvaketta.
2. Napauta hakupalkkia, kirjoita Uber ja napauta sitten Haku.
3. Valitse Uber-kuvake ja napauta ASENNA.
4. Kun sovelluksen asennus on valmis, napauta AVAA.
5. Napauta Uber-sovelluksessa KIRJAUDU, jos sinulla on tili, tai luo tili napauttamalla REKISTERÖIDY.
WINDOWS

Uber-sovellus ei ole enää käytettävissä Windows-laitteilla 1.6.2018 jälkeen. Windows-käyttäjät voivat pyytää kyydin osoitteessa m.uber.com.