Matkustajasovelluksen lataaminen

ANDROID-LATAUSVAIHEET

Voit ladata ja asentaa Uberin matkustajasovelluksen Android-laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on 4.0.3 tai uudempi. Mene Google Play ‑kauppaan ja toimi seuraavasti:

1. Napauta Google Play ‑kuvaketta.
2. Napauta hakupalkkia, kirjoita Uber ja napauta lopuksi Haku.
3. Valitse Uber-kuvake ja napauta ASENNA.
4. Kun sovelluksen asennus on valmis, napauta AVAA.
5. Napauta Uber-sovelluksessa KIRJAUDU, jos sinulla on tili, tai luo tili napauttamalla REKISTERÖIDY.
IKKUNAT

Uber-sovellus ei ole enää saatavana Windows-laitteisiin 1. kesäkuuta 2018 jälkeen. Windows-käyttäjät voivat pyytää kyydin osoitteessa m.uber.com.