Miten Uber toimii?

Uber on teknologia-alusta. Älypuhelin sovelluksemme yhdistää partnerkumppanit ja matkustajat.

Kaupungeissa, joissa Uber toimii, käytä matkustaja sovellusta kyytipyyntöön. Kun lähellä oleva partnerkuljettaja hyväksyy pyynnön, sovellus näyttää arvioidun saapumisajan partnerkuljettajan noutopaikkalle saapumisesta. Sovelluksesi ilmoittaa, kun partnerkuljettaja on saapumassa.

Sovelluksesi näyttää myös tietoa partnerkuljettajasta jonka kanssa te matkustatte, kuten etunimi, ajoneuvo, ja rekisteritunnus. Tämä info auttaa teitä saamaan yhteyttä noutopaikkalla.

Käytä sovellusta syöttääksesi suosikkiosoite milloin tahansa ennen tai matkan aikana. Jos sinulla on suositeltu reitti, on hyödyllistä käydä tämä läpi yhdessä partnerkuljettajan kanssa.

Kun saavut määränpäähän ja poistut autosta, matkasi päättyy. Hintasi lasketaan automaattisesti ja veloitetaan valitun maksutavan kautta.

Joissakin kaupungeissa, Uber sallii käteismaksut. Tämä vaihtoehto on valittava ennen kyytipyynnön tekemistä.

Välittömästi matkan päättymisen jälkeen, sovellus pyytää sinua arvioimaan partnerkuljettajaa 1-5 tähteä. Partnerkuljettajia pyydetään myös arvioimaan matkustajaa. Uber palaute-järjestelmä on suunniteltu edistämään yhteisö täynnä kunnioitusta ja vastuullisuutta.

Lue lisää miten Uber toimii tutustumalla muihin ohjekeskuksen aiheisiin. Voit myös etsiä tiettyjä kysymyksiä ja vastauksia.