My promo code did not work

TÄRKEÄ PÄIVITYS: Tietyt promootiot on väliaikaisesti poistettu käytöstä ensikertalaisilta. Jos yrität käyttää promootiota etkä ole vielä ajanut ensimmäistä kyytiäsi, promootio ei välttämättä ole voimassa. Tarkista ennen seuraavaa kyytiä sovelluksen osiosta Maksut > Promootiot, että promootio on voimassa.

Saat suosituskrediittejä, kun jaat kutsukoodin ystävällesi ja hän tekee ensimmäisen matkansa.

Tarjouskoodi on syötettävä ennen matkaa tai sen aikana, jotta promootioetuja voidaan käyttää matkan maksamiseen.

Minkä tahansa tarjouskoodin arvo voidaan käyttää vain yhteen matkaan. Jäljelle jäävää arvoa ei käytetä seuraavaan matkaasi.

Promootioilla voi olla vanhenemispäivä tai ne saattavat olla voimassa vain tietyillä alueilla tai tietyissä kaupungeissa. Katso tililläsi olevat tarjouskoodit valitsemalla sovelluksen valikossa Maksu ja napauttamalla sen jälkeen Promootiot. Sieltä näet tarjouskoodien tiedot ja viimeisen voimassaolopäivän.

Uber tekee matkan alussa maksutavallesi katevarauksen matkan ennakoidusta hinnasta. Tässä katevarauksessa ei toistaiseksi huomioida käytettyjä promootioetuja. Tämä ei ole veloitus vaan väliaikainen katevaraus, jonka pitäisi näkyä tililläsi odottavana maksuna. Kuitin lopullinen summa on maksutavaltasi veloitettu summa.

Ilmoita meille, jos et pystynyt käyttämään tarjouskoodia tähän matkaan. Tarkastamme asian ja teemme tarvittavat muutokset.