Maksaminen Apple Paylla

Jos määrität Apple Payn maksutavaksi iOS-laitteellasi ja lisäät luottokortin tai Uber Cash -saldoa, voit maksaa kyytejä Apple Paylla.

Näin vahvistat, että Apple Pay on lisätty Uber-tilillesi:

1. Avaa Uber-sovelluksen valikko ja napauta Lompakko.
  2. Näet Apple Pay -logon kohdassa Maksutavat.

Jos et näe Apple Pay -logoa, varmista, että olet ottanut Apple Pay Cash -ominaisuuden käyttöön tai lisännyt voimassa olevan luotto- tai pankkikortin Apple Pay -tilillesi.

Näin maksat kyydin Apple Paylla:

1. Anna määränpääsi osoite kohtaan Minne?
  2. Valitse ajoneuvovaihtoehto ja napauta sitten oletusmaksutapaa.
  3. Valitse maksutapa, jota haluat käyttää, ja napauta sitten X.
  4. Viimeistele pyyntösi napauttamalla Vahvista ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.