Venmolla maksaminen

Matkustajat ja asiakkaat, joiden laitteelle on asennettu Venmo, voivat nyt käyttää Venmoa Uber-kyytien ja Uber Eats ‑tilausten maksamiseen. Jos sinulla ei vielä ole Venmoa, rekisteröidy palveluun.

Näin lisäät Venmon maksutavaksi Uber-sovelluksessa:

1. Valitse Uber-sovelluksen valikosta Lompakko.
  2. Napauta Lisää maksutapa.
  3. Napauta Venmo.
  4. Kirjaudu sisään Venmo-tilillesi ja napauta Hyväksy.

Venmon lisääminen maksutavaksi Uber Eats ‑sovelluksessa:

1. Napauta profiilikuvaketta profiilin oikeassa alakulmassa ja valitse Lompakko.
  2. Napauta Lisää maksutapa.
  3. Napauta Venmo.
  4. Kirjaudu sisään Venmo-tilillesi ja napauta Hyväksy.

Huomaa: Voit poistaa Venmon noudattamalla yllä olevia ohjeita ja napauttamalla sitten Poista.

Venmo on käytettävissä Uberilla ja Uber Eatsissä vain Yhdysvalloissa. Jos olet Yhdysvalloissa etkä näe vaihtoehtoa lisätä Venmo maksutavaksi, varmista, että käytät Uber-sovelluksen uusinta versiota.

Näin jaat kyydin tai aterian hinnan Venmo-sovelluksessa:

1. Käytä Venmoa kyytien ja aterioiden maksutapana Uberilla.
  2. Valitse Venmo-sovelluksen maksusyötteestä vaihtoehto kulujen jakamiseksi ystävien ja perheenjäsenten kesken.
  3. Käytä kokoamisnäyttöä merkitäksesi tekstillä tai emojilla, mitä maksu koskee.

Näin käytät Uberin ja Uber Eatsin mukautettuja emojeita Venmo-sovelluksessa:

Jos haluat käyttää Uber-emojeita, kun jaat kyydin tai aterian hinnan muiden ostajien kanssa, napauta emoji-painiketta kokoamisnäytöllä tai kirjoita maksuilmoitukseesi Uber tai Uber Eats. Jos et näe Uber-emojeita, varmista, että käytät Venmo-sovelluksen uusinta versiota.