Tarjouskoodini ei toiminut

Tässä muutamia asioita, jotka on hyvä tietää promootioista:

• Promootiot sisältyvät hintaan, jonka näet ennen kyytipyynnön tekemistä. Etsi näytetystä hinnasta yliviivaus.
  • Jos et ole varma, onko promootiotasi käytetty, tarkista kuitistasi Promootiot-nimike.
  • Tarjouskoodi pitää syöttää ennen matkaa, jotta se voidaan hyväksyä.
  • Promootioilla voi olla viimeinen voimassaolopäivä.
  • Jotkin promootiot koskevat vain tiettyjä alueita.
  • Voit katsoa promootioiden tiedot sovelluksen valikon Lompakko-osiosta.

Katevaraukset

Maksutililläsi saattaa näkyä katevaraus koko maksusta. Lue lisää katevarauksista.

Oliko koodisi yritysetuseteli?

Etusetelit toimivat eri tavalla kuin tarjouskoodit. Voit lukea lisätietoja tästä artikkelista.

Onko sinulla vielä ongelmia? Täytä alla oleva lomake, niin selvitämme asian: