Uber Eats -yritysprofiilin luominen

Uber Eatsiin liitetyn yritysprofiilin avulla voit veloittaa tilauksesi yrityksen luottokortilta, jolloin saat kuitit työsähköpostiosoitteeseesi. Voit liittyä yrityksesi yritystiliin tai luoda itse hallinnoimattoman yritysprofiilin.

Jos organisaatiosi on ottanut Uber Eatsin käyttöön, sinulla on pääsy käytäntöön ja olet jo luonut yritysprofiilin kyytejä varten, Uber Eats ‑profiilisi linkitetään maksuprosessin aikana.

Jos sinulla on organisaatioltasi avoin kutsu liittyä sen Uber Eats ‑käytäntöön Uber-tilisi sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron kautta, noudata alla olevia ohjeita linkittääksesi sen sovellukseen:

1. Vaihda kassanäkymän alaosan maksuvalitsin asetuksesta Henkilökohtainen asetukseen Yritys.
  2. Napauta Liity tiliin.
  3. Napauta Liity nyt.

Jos et löydä tätä kutsua tai sinulla on linkitysongelma, ota yhteyttä organisaatiosi järjestelmänvalvojaan.

Jos organisaatiosi ei tarjoa Uber Eats ‑käytäntöä tai ei tee yhteistyötä Uberin kanssa, voit luoda hallinnoimattoman yritysprofiilin suoraan Uber Eats ‑sovelluksen kassanäytöltä. Asiakkaat voivat myös käyttää hallinnoimatonta yritysprofiilia henkilökohtaisena yritystilinä. Luo hallinnoimaton yritysprofiili näin:

1. Vaihda kassanäytön alaosan maksuvalitsin asetuksesta Henkilökohtainen asetukseen Yritys.
  2. Napauta Kytke päälle.
  3. Valitse olemassa oleva maksutapa tai napauta + Maksutapa aloittaaksesi tilausten tekemisen Uber Eats for Business ‑tililläsi.
  4. Täydennä yritysprofiilisi lisäämällä profiilin nimi, kuittien sähköpostiosoite, kulutilin tarjoaja ja matkaraportti.